Partners

Geomet beschikt over enkele uitstekende partners in binnen- en buitenland voor de ondersteuning van opdrachten in de geotechnische en milieutechnische markt.

Geosonda is gespecialiseerd in geotechnisch veldwerk, archeologie en bomdetectie. De nauwe relaties tussen Geosonda en Geomet laten maximale flexibiliteit toe voor de uitvoering van belangrijke opdrachten en zorgen voor goede communicatie. Ten slotte is het de interactie tussen advies en sonderingen die een meerwaarde kan bieden bij complexe opdrachten. Met geotechnische vestigingen in Nederland en België is Geosonda uitstekend geplaatst om de kruisbestuiving te bevorderen. Het uitgebreide machinepark en geschoolde personeel waarborgen de kwaliteit en service.

 

ABO NV is een Consultancy en Engineering bureau onder de ABO-Group dat zich richt op integraal advies voor alle mogelijke bouw- en herontwikkelingsprojecten. ABO NV focust zich hierbij op de Belgische markt. Het heeft dan ook verschillende kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
De core business van ABO NV zijn Bodemonderzoek en Bodemsanering, alle mogelijke Milieustudies, Archeologisch en Bouwhistorisch onderzoek alsook integraal advies inzake Duurzame Herontwikkeling en Ruimtelijke Planning.

 

ABO Milieuconsult BV is een multidisciplinair adviesbureau op het vlak van bodem en milieu.
Een team van ervaren medewerkers staat ter beschikking met een oplossingsgerichte aanpak voor alle bodem- en milieudossiers. ABO Milieuconsult BV werkt zowel voor de overheid, multinationals, grote- en kleine ondernemingen als voor particulieren.

 
 

In Frankrijk is ABO-Group actief in geotechniek onder de naam ABO-ERG met circa 100 medewerkers, verspreid over kantoren in Toulon, Marseille, Nice, Montpellier, Lyon, Parijs, Nancy en Lille. ABO-ERG heeft een sterke reputatie op het vlak van veiligheid en kwaliteit in de uitvoering van complexe geotechnische opdrachten zoals de ring rond Parijs, stabiliteitsstudies voor de kerncentrales, ondergrondse parkeergarages en viaducten.

 
 

Sialtech is een van Europa’s meest vooraanstaande milieutechnische boorbedrijven. Met vestigingen in Houten, Sittard, Assen en Kapelle en activiteiten van Scandinavië tot Frankrijk is Sialtech de referentie als het aankomt op kwalitatief uitgevoerde milieuboringen. Gerenommeerde klanten doen reeds jarenlang beroep op de vakkundige diensten van Sialtech. De samenwerking tussen Geomet en Sialtech maakt het uitvoeren van multidisciplinaire opdrachten mogelijk met behoud van directe communicatielijnen.