Geomet
Geomet Funderingscontrole

Home
PARTNERS
 

 

Geomet beschikt over enkele uitstekende partners in binnen- en buitenland voor de ondersteuning van opdrachten in de geotechnische en milieutechnische markt.


GEOSONDA

Geosonda is gespecialiseerd in geotechnisch veldwerk, archeologie en bomdetectie. De nauwe relaties tussen Geosonda en Geomet laten maximale flexibiliteit toe voor de uitvoering van belangrijke opdrachten en zorgen voor goede communicatie. Ten slotte is het de interactie tussen advies en sonderingen die een meerwaarde kan bieden bij complexe opdrachten.

Met geotechnische vestigingen in België en Frankrijk is Geosonda uitstekend geplaatst om de kruisbestuiving te bevorderen. Het uitgebreide machinepark en geschoolde personeel waarborgen de kwaliteit en service garantie.

SIALTECH

Sialtech is een van Europa's meest vooraanstaande milieutechnische boorbedrijven. Met vestigingen in Houten, Sittard, Assen en Kapelle en activiteiten van Scandinavië tot Frankrijk is Sialtech de referentie als het aankomt op kwalitatief uitgevoerde milieuboringen. Gerenommeerde klanten doen reeds jarenlang beroep op de vakkundige diensten van Sialtech. De samenwerking tussen Geomet en Sialtech maakt het uitvoeren van multidisciplinaire opdrachten mogelijk met behoud van directe communicatielijnen. 


ABO-ERG

In Frankrijk is de groep actief in geotechniek onder de naam ABO-ERG met circa 100 medewerkers, verspreid over kantoren in Toulon, Marseille, Nice, Montpellier, Lyon, Parijs, Nancy en Lille. ABO-ERG heeft een sterke reputatie op het vlak van veiligheid en kwaliteit in de uitvoering van complexe geotechnische opdrachten zoals de ring rond Parijs, stabiliteitsstudies voor de kerncentrales, ondergrondse parkeergarages en viaducten.

 

 

 
  Geomet BV    Curieweg 19    2408 BZ    Alphen a/d Rijn    T +31 (0)172-449822    F +31 (0)172-449823    info@geomet.nl