Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website ……..

De afgelopen jaren zijn de kleuren van onze logo’s ongemerkt wat veranderd, zijn we met verschillende lettertypen gaan werken, hebben we diverse papiersoorten gebruikt, kortom …... het is wat “rommelig” geworden.  Dat past niet bij een bedrijf dat haar zaken graag goed op orde heeft. 

In samenwerking met Hoppinger en Perron C, beiden uit Rotterdam, hebben  we daarom eens kritisch naar onze huisstijl gekeken.  Uit deze discussies is o.a. een nieuw logo naar voren gekomen.  We hebben gekozen voor simpele basisvormen, geen grafische hoogstandjes of trendy frivoliteiten, eenvoud, degelijkheid, continuďteit en kracht willen we uitstralen via :
de cirkel, bijv. ook kenmerkend voor de zon, staat voor een helder beeld van de wensen en eisen van de opdrachtgever en voor goede communicatie,
de driehoek symboliseert het bodemonderzoek dat wij met onze elektrische conussen uitvoeren,
het vierkant is het eindproduct : een solide basis voor de beoogde constructie.

Geleidelijk zullen drukwerk en andere uitingen op deze basis geënt worden. 

Deze vernieuwing wordt verder geaccentueerd door een nieuwe website (nog niet helemaal klaar, maar toch ….…).  Op www.geomet.nl geven wij een beeld van onze activiteiten en houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.  Vaste relaties hebben toegang tot een (besloten !) sectie waarop informatie over hun projecten is geplaatst en via foto’s van Pepijn Lutgerink, eveneens uit Rotterdam1, laten wij – in alle bescheidenheid, maar wel met gepaste trots – iets zien van de projecten waaraan we de afgelopen jaren hebben meegewerkt. 

Afgezien van deze re-styling verandert er voor u niets : we blijven in goed overleg naar optimale oplossingen voor uw geotechnische vraagstukken zoeken en zullen die – zoals u van ons gewend bent – vinden ook !!

Roy van Hooydonk  


1)  Wij hebben wel iets met Rotterdam : geen gezeur, mouwen opstropen en doen, een stad die constant werkt aan vernieuwing en kwaliteit, Feijenoord …. enz.  
  Geomet B.V. - Curieweg 19 2408 BZ Alphen a/d Rijn - NL
tel. +31 (0) 172 449822 fax. +31 (0) 172 449823
www.geomet.nl   info@geomet.nl